SUKCESY


 „Bonduelle – od 25 lat z Wami”

2. miejsce w konkursie


Bonduelle - od 25 lat z Wami
Nagroda: MISA DO SAŁATEK SPARROW FIRMY QUALLY


Zwycięski przepis: TARTA Z CIASTA FRANCUSKIEGO NA ZIELONO

 


„Odkryj autentyczny smak natury z płatkami Lubella Corn Flakes Kakao i Miód” 

Nagroda dodatkowa


Odkryj autentyczny smak natury

Nagroda: ZESTAW  PŁATKÓW LUBELLA CORN FLAKES

Zwycięski przepis: ŚNIADANIOWE MUFFINY TRUSKAWKOWE Z PŁATKAMI KAKAOWYMI


„Urodzinowe FOTO Wyzwanie z Just a SALAD!”

Wyróżnienie w konkursie

Nagroda: ZESTAW PRZYPRAW GALEO + MŁYNEK

Zwycięskie zdjęcie: Sałatka z przepisu Just a Salad „USZY DO GÓRY”


„POKOCHAJ OLEJ RZEPAKOWY NA WIELKANOC”!

Nagroda główna

Nagroda: WARSZTATY KULINARNE Z GRZEGORZEM ŁAPANOWSKIM W FOOD LAB STUDIO W WARSZAWIE

Zwycięski przepis: MAJONEZ Z AQUAFABY I OLEJU RZEPAKOWEGO


„Mój dzień z Hortex”

Nagroda za zgłoszenie minimum 2 przepisów

Nagroda: Soki 100% tłoczone Hortex i 2 kubki/słoiki

Zgłoszone przepisy:

– KURCZAK Z WARZYWAMI PO CHIŃSKU

– BABKA GRYCZANA Z NUTĄ POMARAŃCZY

– PORZECZKOWY DESER Z TAPIOKI Z MUSEM Z MANGO


“Semilac Flavours – smaki świata”

Wyróżnienie w konkursie

Konkurs fotograficzny

Nagroda: 2 wybrane kolory z kolekcji Semilac Flavours oraz filiżanka.

Zgłoszone zdjęcia:

 


„Bakalie mają moc! Zdrowe desery z Agnex” 

Wyróżnienie w konkursie

Nagroda: Zestaw zdrowych produktów firmy Agnex o wartości 100 zł.

Wyróżniony przepis: WEGAŃSKIE MUFFINY KOKOSOWO-ORZECHOWE BEZ PIECZENIA